Om CSP

CSP grundades år 2000 av Donald Pettersson. Då stod dock inte CSP för Center Sound Production utan istället "Cyber  Service Provider". Företaget ägnade sig på denna tiden mestadels åt IT och projektledning. Det var först år 2019 som CSP började ägna sig åt musikproduktion i första hand, då Donalds son Filip Pettersson blev involverad i företaget. Idag står musik- och inspelningsverksamhet i fokus.

Filip behärskar en mängd olika instrument och sjunger såväl körsång som solo i diverse trubadurkonstellationer. Efter avslutad folkhögskoleutbildning studerade han musikproduktion i 3 år på musikhögskolan i Örebro. Parallellt med studierna jobbade Filip som liveljudtekniker på olika event och konserter. Sommaren år 2020 fick Filip chansen att jobba på Wallmans Stockholm som Showartist men när Corona-pandemin satte stopp för samtliga live-spelningar satsade familjeföretaget på att färdigställa CSPs studio. Studion är vackert belägen vid vattnet i Saltsjö-Boo i Nacka och ger lugn och inspiration i musiksjälarna som kommer hit. Här jobbar nu Filip som musikproducent och mixare och tillsammans med hans musikerbekanta sysslar de med allt som har med musik att göra. 

"Att Jobba med Filip (CSP) är som att hitta hem. Aldrig tidigare har jag känt att jag kunnat prestera på den höga nivån och resultatet hade aldrig blivit detsamma utan Filips hjälp, Att ha Filip med sig i studion för feedback och direkt respons är ovärdeligt!"

- Izak Danielsson Kihlström

"Worked with csp on different occasions, Filip is a master of arrangement and those mixing ears are golden. 5 stars"

- GRASS (Sam Alaish)

"Filip är en otroligt härlig och begåvad producent att jobba med. Han tillför egna kreativa idéer och inputs, men är samtidigt lyhörd och öppen för artistens egna önskningar och idéer. Han är lätt att samarbeta med, och går alltid helhjärtat in för projektet så att slutresultatet ska bli det bästa möjliga."

 

- Linnea Sars

  • Black Spotify Icon

© 2020 by FILIP PETTERSSON